неделя, 17 юли 2011 г.

иУсерс ослобађа ваше иПад од моногамије, омогућава вишеструке корисничке профиле

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/17/iusers-frees-your-ipad-of-monogamy-enables-multiple-user-profil/:
Поделите иПад? Нова подесите је на путу да то другој продавници Апп да би ваш живот мало лакше: корисник профили за иОС. Министарство одбране, назван иУсерс, додаје Пријава корисника дугмета за закључавање екрана иПад је. Твеак издваја податке апликације и преференције између корисника, што значи да корисник је Ангри Бирдс резултат неће збрка и помешати са савршеним корисника Б три звездице. Апп инсталације, музике и видео садржаја се тренутно деле корисника, али подесите да креатори се надају да ће средства која су у будућем ажурирање. То је бекство из затвора само Министарство одбране, наравно, али још увек уредан особину бих волео да видим реализују у будућим верзијама иОС . ИУсерс Твеак би требало да буде ударање Цидиа ускоро, али људи који желе рано Завирите може уловити што ћете пратити упутства у извору везу.

иУсерс ослобађа ваше иПад од моногамије, омогућава вишеструке корисничке профиле првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 17. Јул 2011 14:41:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор БлогдоиПхоне | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар