неделя, 17 юли 2011 г.

УС Арми ради смарт телефона суђење, могао да види "ограничено распоређивање" касније ове године

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/16/us-army-runs-smartphone-trial-could-see-limited-deployment-la/:
УС Арми ради смарт телефона суђење, могао да види "ограничено распоређивање" касније ове године
Наравно, америчке војске могао да настави да развија скупо власничке гаџета за употребу на терену, или су могли да се пребаците на (релативно) јефтин офф-тхе-полица смарт телефона. То је промена која је била сматрају за неке време , а војска је сада на задњи део шест недеља суђења више од 300 Андроид, иПхоне и Виндовс Мобиле уређаја за војну употребу. Резултати су обећавајући, у складу са програмски директор Мајкл Мекарти, наводећи да млађи војници, који је одрастао са смарт телефона и ручних рачунара су веома удобне да их користи у војне сврхе.

Војници на терену могу текст ГПС координате, шаљете слике из њиховог окружења, или фајл заједничке извештаје директно од њихових телефона. Упркос позитивним резултатима, војска и даље има неке препреке за скок пре него што пад - неки од телефона имао оперативни систем бубе, други (посебно иПхоне ради на АТ & Т) нису могли да дођу сигнала у Новом Мексику и Тексасу тестирање области, и ниједна од уређаји су довољно сигуран за употребу у иностранству операције. Војска је с обзиром везивање телефона тактичке радио да помогне преноса шифровање, а тестирање самостална "ћелија торањ у кофер" опреме како би се обезбедило покриће у осетљивим локацијама. Војни нада да истисне ограничене примене ове године, а војска програмски директор Ед Маззанти је изјавио да очекују да изаберете два мобилна оперативне системе за службену употребу, напомињући да су "иПхоне и Андроид су били веома добро примљена." Наравно, користећи више платформи може помоћи у заштити војницима против сајбер напада , али не можемо бити једини забринути Војска је ненамерно узгој генерација Фанбоис са оружјем, можемо да?

УС Арми ради смарт телефона суђење, могао да види "ограничено распоређивање" касније ове године је првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 16. Јул 2011 19:24:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Иахоо | извор ЦНН |

Няма коментари:

Публикуване на коментар