неделя, 17 юли 2011 г.

Алиенваре М14к преглед преглед: диван спој прибраност и моћи

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/16/alienware-m14x-review-roundup-a-lovely-blend-of-poise-and-power/:
Знају шта се дешава када подељена разлика између М18к и М11к ? М14к, наравно! Успели смо мало руке на време са посредника леђа Алиенваре је у априлу, а сада веб уопште имала прилику да пљују своје мишљење о њој. Све у свему, критичари су изузетно задовољни перформансама, и мало ко могао наћи превише спопадање бодова Популарна Хардвер дисхед из Избор беџ уредника, уз напомену да 14-инцхер излагао скоро савршен спој преносивост и снага - није. често да машина може да ради најновији данашњих 3Д насловима добијају четири сата трајања батерије. Пошто Оптимус плочи је свакако благодет, али је скоро свима је такође предложио извире за ССД заиста округле ствари. Људи и изгледа да воле очигледан недостатак блоатваре, и док $ 2,000 + цена је свакако стрм, топ Тиер бројеви се испоручује дефинитивно помогло ублажи ударац. Дуге и кратке о њему? Људи у потрази за лепо баланс мобилности и сирових коњских снага треба гледати даље, али можете да се хумора ионако је ископан у линкове испод.

Алиенваре М14к преглед преглед: диван спој прибраност и моћи првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 16. Јул 2011 21:02:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Лаптоп , Хот Хардваре , ЦНЕТ , ВР-Зоне | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар