неделя, 17 юли 2011 г.

Виндовс Пхоне 7 Конектор сада ставља своје кућни сервер у руци

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/17/windows-phone-7-connector-now-puts-your-home-server-in-your-hand/:
Виндовс Сервер решења Телефон конектор
Ок, Виндовс Сервер решења Телефон конектор не баш узбудљиво, али звук, ако сте један од мало људи тамо љуљање Виндовс Хоме Сервер 2011 машине и ВП7 телефон, вероватно ћеш желети да се ово подешавање АСАП . Комбинација серверске стране плуг-ин и телефонски апликација вам омогућава да даљински контролише ваш сервер - активира резервне копије, управљање корисницима, и приказивање упозорења. Такође, омогућава вам да попети медијске датотеке ускладиштене на серверу, али не можете да их копирате на локалном нивоу за касније гледање или слушање задовољство. То није само за кућне кориснике било. Плуг-ин ради са Виндовс Смалл Бусинесс Сервер 2011 и Виндовс Стораге Ессентиалс Сервер 2008 Р2 Ессентиалс за мање компаније које се ослањају на Мицрософт-погон аутомобила. Можете преузети серверу додатак на већа покривеност везу, и смарт телефона апликацијама Зуне Маркетплаце.

Виндовс Пхоне 7 Конектор сада ставља своје кућни сервер у руци првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 17. Јул 2011 10:08:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ВМПУ | извор Мицрософт | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар