събота, 11 декември 2010 г.

Кин Studio затваряне 31 януари, Verizon предлага безплатен телефон за засегнатите потребители

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/11/kin-studio-closing-january-31st-verizon-offers-free-phones-to-a/:
Въпреки че последният пирон в Microsoft Кин ковчег е все още чака да бъде използван на мястото си, софтуерът, който направи чифт злополучния телефони странно непреодолими скоро ще получите брадва. Хайде 31 януари, Кин Studio ще бъде не повече, ефективно кастриране съществуващите телефони Кин от отстраняването им от облака. Те все още ще можете да провеждате разговори, изпращате SMS, електронна поща, сърфирате в мрежата и дори музика поток чрез Zune Pass, но си живеят в миналото homescreens ще бъде лишено от живот, лишен от социални контакти функционалност - и действително ще остане остана на самото им последната актуализация на статут, подобно счупен часовник. Техните онлайн хранилище на снимки, видео и контакти ще престане да съществува, въпреки че можете да ги направите резервно копие на персонален компютър, ако се действа сега. За щастие, Verizon изглежда разбира, че не всички Кин клиенти ще се радват с zombiephone, и е взел драстични мерки, за да им помогне - през 31ви март 2011 год, Кин собствениците да го търговията за безплатна 3G телефон по свой избор . Как натура. Вижте пълния Verizon често задавани въпроси относно преминаването към нашите повече връзки покритие, докато скърбим за пропаднал устройство.

[Благодаря на всички, който е изпратил това]

Продължавам четене Кин Studio затваряне 31 януари, Verizon предлага безплатен телефон за засегнатите потребители

Кин Studio затваряне 31 януари, Verizon предлага безплатен телефон на засегнатите клиенти първоначално се появи на Engadget на Съб, 11-ти Декември, 2010 13:51:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник WPCentral | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар