събота, 11 декември 2010 г.

Android Market актуализация опростява съдържанието, ядрени оръжия раздели, демонтира 24-часова политиката за връщане да се успокои разработчиците

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/11/android-market-update-streamlines-content-nukes-tabs-dismantle/:
Актуализациите са били идва бързи и яростни до Android Market на Google за няколко седмици , но това е най-голямата промяна все още - че ръждясали раздела-базиран интерфейс е вън, заменена с въртяща се въртележка на съдържание за изтегляне, и един екран превъртане на информация за всеки апартамент. Нещо повече, изглежда, че Mountain View е чул виковете на играта дружества по-специално, тъй като тя има няколко много специални промени в голяма степен насочени към тях - различни размери за отделните приложения е вдигнат до 50MB и Android Market на известни 24 рецепция политиката за връщане няма. Вие все още ще имат 15 минути, за да решите дали искате част от софтуера, или предпочитат възстановяване, може би достатъчно дълго, за да му се даде основния тест, а там вече не е достатъчно време, за да завърши играта на един дъх, преди да лукаво като му пропуск . Има и редица зад кулисите промени, които трябва да помогне да сте сигурни, само вижте приложения устройството може действително план, въз основа на размера на екрана, плътност на пикселите и подкрепа OpenGL. Google е натискане на актуализация на всеки Android 1.6-и-горе устройство, през следващите няколко седмици, така че можете да очаквате вашия свят закупуване ап да се превърне с главата надолу във времето за настроение Коледа.

Android Market актуализация опростява съдържанието, ядрени оръжия раздели, демонтира 24-часова политика на връщане да успокои разработчиците първоначално се появи на Engadget на Съб, 11-ти Декември, 2010 11:29:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Android разработчици Блог | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар