събота, 11 декември 2010 г.

Шогун Брос Chameleon X-1 мишката flaunts скритите си геймпад

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/10/shogun-bros-chameleon-x-1-mouse-flaunts-its-hidden-gamepad/:
Не, очите ви не са ви излъже - не един малко. Ти гледаш на PC геймпад, вградени в долната част на мишката и не е бозав един по това. Тя се нарича на Шогун Брос Chameleon X-1, и ако просто се влюбих в, ние се страхуваме, че няма предложи цена, доставка дата или начин да го купя още. Това, което знаем, са обещаните характеристики, които включват 5-етап регулируеми 1600dpi оптичен сензор с 125Hz избирателните ставка - която наистина звучи последно поколение - който се свързва към компютъра си Windows върху устройството USB спортни 2.4GHz безжична връзка. Има 14 бутона в долната част, 7 на върха, и страницата за поддръжка на компанията предполага, устройството е с обратна връзка, както добре. Ние не сме ужасно оптимисти за "sophisticed Норвегия Северна Чип система" на контролера очевидно е, но като се има предвид има три много законни търси снимки на устройството в нашата галерия по-долу, ние няма да го отпишат още доста.

Шогун Брос Chameleon X-1 мишката flaunts скритите си геймпад първоначално се появи на Engadget на Чет, 10-ти Декември, 2010 година 21:35:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Шогун Брос | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар