събота, 11 декември 2010 г.

Флота прототип железопътния пистолет снаряд удари Мах 7 на 33 мегаджаули, сърцата ни да не сгрешите (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/11/navys-prototype-rail-gun-projectile-hits-mach-7-at-33-megajoule/:
http://www.engadget.com/2010/12/11/navys-prototype-rail-gun-projectile-hits-mach-7-at-33-megajoule/
Железопътен пушки да играе главна роля в почти всяка въображаема битка за бъдещето, независимо дали това е гигантски роботи се борят за контрол на вътрешната сфера или последния останал член на Noble Team борбата край пакт инвазия толкова дълго, колкото е възможно. Те са неща, тоест по-напреднали мечти, и благодарение на американския флот те са по-близо до разгръщане от всякога. Преди три години морската ни пренасяни сила управлява един 8 megajoule взрив , сега си учените са повече от три пъти, че: 33 мегаджаули ускоряване на един снаряд използват магнити. Това правомощие означава скорости от 7 за гол охлюв и ток диапазон от 100 мили, но надеждата е най-малко двойно, че към момента тези неща започват констатация се монтира на палубите на бойни кораби през 2025 г.. В този момент те ще се намали нуждата от стаи пълни с прах такси и свързаните с тях опасности, които идват заедно с експлозивни снаряди, но вместо това ще трябва да направят място за това, което изглежда да е склад пълен с кондензатори. Има и видео на това нещо в действие по-долу, и вие ще съжаляваш, ако я пропуснете.

[Благодаря, Джейкъб Л.]

Продължавам четене флота прототип железопътния пистолет снаряд удари Мах 7 на 33 мегаджаули, сърцата ни да не сгрешите (видео)

Флота прототип железопътния пистолет снаряд удари Мах 7 на 33 мегаджаули, сърцата ни да не сгрешите (видео) първоначално се появи на Engadget на Съб, 11-ти декември 2010 г. 15:31:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник "Фокс Нюз" | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар