събота, 11 декември 2010 г.

Nexus S преглед

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/10/nexus-s-review/:
Може да е трудно да преразгледа телефона като Google, Nexus S в света вече живеят толкова много неизпълнени устройства Android. Не само на производителя на този телефон направи серия от телефони, които са по същество едни и същи (на Galaxy S линия), но безброй други OEM производители са извиват далеч на хардуер за платформата. Разбира се, Nexus S е съвсем различен телефон като цяло. Бране когато компанията Nexus Един спряло, на S продължава наследство на Google за създаване на самостоятелна, "чиста Android" телефона опит, на пръв поглед по-малко насочени към широките маси и повече към разработчиците. За разлика от неуспешния експеримент на Nexus Един, Google изглежда като по-реалистичен подход към S; телефонът ще се продава чрез Best Buy (и Carphone Warehouse в езерото), което предполага, че компанията има големи планове за това устройство .

И какво устройство, то е - Nexus S разполага с 1 GHz CPU колибри, 512 MB оперативна памет, 4-инча, 800 х 480 извити Супер AMOLED дисплей (наречен на контура на дисплея), 16 GB за съхранение, с 5-мегапикселова отзад и VGA пред-пред камерата, и в близост до възможности областта комуникация. Но хардуер е само част от историята тук - голямата новина е, че Nexus S показва следващата голяма развитието на Android OS, а именно, Пищен (или версия 2.3). Актуализацията идва с куп нови функции, заедно с някои подобрения интерфейс, които показват, Google не се забавя, когато става въпрос за бутане си мобилна операционна система напред. Така е и с Nexus е истински стоя в света Android, или това е повече от "аз също" Техническа сме виждали напоследък? Прочетете, за след почивката, за да е пълен Engadget, за да разберете!

Галерия: Nexus S преглед

Продължавам четене Nexus S преглед

Nexus S преглед първоначално се появи на Engadget на Чет, 10-ти Декември 2010 год. 19:58:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар