петък, 17 юни 2011 г.

Гласине Аппле држи Санди Бридге МацБоок Аир за лава

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/KzUh-VzBbHQ/rumor-apple-holding-sandy-bridge-macbook-air-for-lion.ars:

Аппле очекује да објави ажурирани МацБоок Аир покреће најновији ултра ниске Интел напона Санди Бридге процесори сада сваки дан. Јабука може у ствари имати хардвер спреман да брод из својих производних партнера у Кини, али чини се компанија чека следећу верзију Мац ОС Кс бити завршен пре покретања нове верзије у јавност. Исто може да важи и за Санди Бридге погон Мац-мини и нове Цинема Дисплаи.

Према изворима за АпплеИнсидер, Аппле је менаџмент "жели да увођењу нових [МацБоок Аир] модела на тржиште са актуелним Мац ОС Кс 10.6 Снов Леопард оперативни систем." Уместо тога, Аппле је чека лава да достигне златног статуса мајстор да испоручи машине са Лав унапред инсталираним. Аппле је такође чека лава да покрене Санди Бридге и Муња упдате за свој Мац мини.

Очигледно разлог за чекају је да је Аппле жели корисницима да усвоји Лав, уз подршку за Аппле-ов нови ицлоуд услуга , што је брже могуће. Док неко купује нови Мац после 6. јуна ће се квалификовати за бесплатну надоградњу на Лав, држање офф на ослобађање једног од својих највише жестоко очекује лаптопова ће обезбедити да се више корисника користи Лав чим оперативни систем је на располагању.

Осим тога, Лав укључује низ карактеристика које ће Аппле-ов деминутив ултрапреносиви више привлачан за мобилне кориснике. Прво и најважније је можда аутоматизован синхронизацију важних података и докумената са ицлоуд. Друге карактеристике ће унапредити МацБоок Аир је "инстант он" способност, укључујући и ауто Сачувај и Ауто Настави, а десант ће олакшати за дељење датотека бежично.

Јабука је раније овог месеца да ће лава брод у јулу, тако да чекају ажуриран МацБоок мелодије и Мац мини не би требало да буде више од неколико недеља.

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар