петък, 17 юни 2011 г.

Оштре Акуос Телефон СХИ12 посете ФЦЦ, флаунтс своје 3Д камера у цртежима

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/17/sharp-aquos-phone-shi12-visits-the-fcc-flaunts-its-3d-camera-in/:
То је ретко да ми видимо Схарп Акуос телефоне овде у САД, али један модел, бар, може бити што дуго путовање у континенталном делу Америке. Телефон назван ЦМДА СХИ12 само бришу ФЦЦ, а након поређења цртежа у извештају снимака уређаја већ на тржишту, ми смо прилично сигурни да је ИС12СХ да Схарп је најавио за Јапан уназад неколико недеља. Иако извештај је обично кратак, када је у питању спецификације, ипак потврђују да телефон има 8 мегапиксела позади 3Д камера, Блуетоотх, Фелица , ГПС, и три-банд ЦДМА (Б0 / Б3 / Б6) повезивање. И иако није у подношењу, ако је то заиста ИС12СХ, онда има 4.2-инчни екран и КХД ради Андроид 2.3 (или тако бисмо надам се, у сваком случају). Наравно, ФЦЦ подношење не значи то ће икада достићи превозник или у продаји у САД-у, периоду. Али, у случају да не, не кажем да нисмо вам главе горе.

Наставити читање Схарп Акуос Телефон СХИ12 посете ФЦЦ, флаунтс своје 3Д камера у цртежима

Оштре Акуос Телефон СХИ12 посете ФЦЦ, флаунтс своје 3Д камера у цртежима првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 17. Јун 2011 12:26:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар