петък, 17 юни 2011 г.

Тилто личне транспортера изгледа седи Сегваи, да ли крофне у Аргентини паркингу

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/16/tilto-personal-transporter-looks-like-seated-segway-does-donuts/:

Сећате ли се како Сегваи револуцију лични превоз? Ни ми, али ово Тилто једночланим електрично возило заиста гонна го места. Као, око паркинг - "Манос Либрес!" Именован је за два корака маневар ћете користити да добијете иде (нагиба и оде), са напајањем на батерије Тилто може да иде напред, назад, бочно и на свом максималну брзину од 20км / х (12 мпх), без потребе за педале или волан. Моћи ћете да путују 15 километара са сваким задужен, већ да би требало да вам дају довољно времена да резултат карту саобраћај у Великој Британији , или да се котрља на безбедној удаљености од вришти навијача након следећег концерта у Аризони. Тилто је мало више од "прототипо експериментални" У овом тренутку, без датум изласка или неки планови за производњу, али Д прошлости паузе да видим како то функционише.

Наставити читање Тилто личне транспортера изгледа седи Сегваи, да ли крофне у Аргентини паркингу

Тилто личне транспортера изгледа седи Сегваи, да ли крофне у Аргентини паркингу првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 16 Апр 2011 17:42:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Тилто | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар