петък, 15 април 2011 г.

НЕОНОДЕ'с зФорце оптички тоуцхсцреен ударање Асус таблете касније ове године

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/15/neonodes-zforce-optical-touchscreens-hitting-asus-tablets-later/:
Прошло је готово годину дана од Неоноде цоили рекао неки безимени "азијске компаније" би искористити зФорце приказује мултитоуцх у будућим производима. Сада један од њих, у најмању руку, излази из столарије - Асус саопштила је да планира да испоручи "серија производа" са овим оптичким тоуцхсцреен касније ове године. Шта то значи за потрошаче? НЕОНОДЕ екранима не так додатне слојеве на врху екрана осетљивог на додир, што ову линију од 5 до 13-инча приказује различите од чешћи капацитивни и отпорни оне. Резултат Неоноде каже, је тањи и - један би се надамо - више одзив екрана. Није реч о томе када ови производи ће се појавити (као ни како креативни Асус ће се са својим дизајном), али осећам да копају за детаље сажет саопштењу.

Наставити читање Неоноде'с зФорце оптички тоуцхсцреен ударање Асус таблете касније ове године

НЕОНОДЕ'с зФорце оптички тоуцхсцреен ударање Асус таблете касније ове године, првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 15 Маи 2011 03:09:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар