петък, 15 април 2011 г.

Извештај: Нинтендо са ХД графиком да буде откривена овог месеца

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/CnudsTOr_X0/report-nintendo-system-with-hd-graphics-to-be-revealed-this-month.ars:

Нинтендо Уии је још увек ужива оштар продаје, али то је ништа у поређењу са системом на врхунцу . Ту је и шта да се радујем у смислу ексклузивне о систему у блиској будућности. То не може да значи ништа, али је забрињавајуће за Нинтендо навијача, а више кућа тврде да ћемо се видети Нинтендо најављује нове високе дефиниције система пре Е3.

"Ми имамо потврђено више извора да је овај нови систем за кућну је у стању да ради игара у ХД резолуцијама постоје супротстављени извештаји, међутим., Да ли ће своје графике се упоредити са онима на Ксбок 360 и ПлаиСтатион 3-што значи да може да надмаши или пад мање од тих система спецификације. У сваком случају он ће понудити конкурентне ", известио игре Информер . "Прелазак на ХД би требало да значајно помогне Нинтендо и њене нове конзоле за добијање више мулти-платформа трипле наслове попут портала 2 или Мортал Комбат ред. То је, у, ће ојачати Нинтендо историјски лош однос са треће стране издавача / програмере."

ИГН је извјештавање да ће бити најава о овом новом систему овог месеца , а систем ће бити у потпуности откривена на Е3. "Наши извори су је конзола знатно моћнији од ПлаиСтатион 3 и Ксбок 360, Нинтендо и да је намера да се поврати тржиште хардкор", тврди ИГН. Овај нови хардвер се очекује да буде издат у 2012.

Ова гласина долази на врху друге гласине које тврди Уии ће видети пад цена 15. маја, чиме систем до малопродајној цени од $ 150, можда са уграђеним копију Марио Карт Уии

Ово је све засновано на непотврђене извештаје и анонимних извора, али ћемо знати да ли је било истине у ове тврдње врло брзо. Идеја о Нинтендо система који подржава модерне графике је свакако заводљив један, а ако су уназад компатибилни, можда уз могућност да појача прошлости игара, то би било веома узбудљиво заиста. Ми ћемо наставити наше уши на земљу.

Прочитајте коментаре на овај пост


Няма коментари:

Публикуване на коментар