петък, 15 април 2011 г.

Оперативног система Виндовс 7 сертификоване Телефон мицроСД картице које се појављују у АТ & Т продавницама: $ 32 за 8ГБ

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/15/windows-phone-7-certified-microsd-cards-emerge-at-atandt-stores/:
Па, добро - шта имамо овде? За похлепан кориснике оперативног система Виндовс 7 Телефон , можете без сумње сетити граја прошле године око тзв проблема са прихватањем МицроСД Мицрософт најновији и највећи мобилни оперативни систем картице. били бисмо ударали са вестима о "ВП7 сертификованих мицроСД картице", али чак и сада, они су више духа него реалност. То је рекао, изгледа као да се окреће табеле, са неописив АТ & Т продавнице грабе свеже залихе "сертификовани" 8ГБ класе 4 мицроСДХЦ картице. На основу паковању, то је прилично јасно да Мицрософт узимање овде вођство, али је компанија СанДиск је витезом да обезбеди хардвер. $ 32 ће ускоро добија картицу која не саму себе да уништи након уметања у Самсунговог Фокус, а ми смо погађање да ће они бити доступни за куповину пре него касније. Дакле, величине горе, или шта?

[Хвала, Анонимни]

Оперативног система Виндовс 7 сертификоване Телефон мицроСД картице које се појављују у АТ & Т продавницама: $ 32 за 8ГБ првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 15 Маи 2011 16:01:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар