петък, 15 април 2011 г.

Питајте Енгадгет: најбољи Андроид смарт телефон са физичком тастатуром?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/14/ask-engadget-best-android-smartphone-with-a-physical-keyboard/:
Знамо да имате питања, а ако сте довољно храбри да питам свету за одговоре, ево одвод за то. Ове недеље Поставите Енгадгет питање долази до нас из Мајкл, који треба физичку тастатуру са својим следећи Андроид телефона. Зато што тако каже. Ако сте у потрази за послати упит на своје, кап нам линију на питајте [у] Енгадгет давт] цом [.
"Моја девојка је тренутно користи Т-Мобиле Г1 и. Њен уговор је ускоро, она је у потрази за новим андроид смартпхоне апарата. Њени захтеви су да треба да буде Андроид уз физичку тастатуру, добра батерија и хардвера требали " Т бити превише застарео, али. Моје истраживање је резултирало ХТЦ Десире з, не постоји нешто слично (или наредне) са више побољшан хардвер (2 Тегра, можда?) Хвала у очекивању. "
Добро, андроид наркомани - знамо више од неколико од вас се претежно ослањају на физичку тастатуру, тако што се надређени? Интелигентни одговори су охрабрени у коментарима испод.

Питајте Енгадгет: најбољи Андроид смарт телефон са физичком тастатуром? првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 14 Јан 2011 22:38:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар