събота, 8 октомври 2011 г.

ТецхЦрунцх Гивеаваи: Два Бесплатне карте да поремети Пекингу # ТЦДисрупт

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/0FuchYqJHIA/:
Beijing 2011

Пореметити Пекингу је скоро овде. Са говорницима као Пони Мама , Лин, бин , Петар Вестербацка и Никлас Зеннстром , то ће бити невероватна конференцији. Овај 31. октобра до 1. новембра, наш врло властити Џејсон Кинкејд, Алексија Тсотсис, Леена Рао, Грег Кумпарак, Џон Бигс и још много тога ће се лети за Кину да уздрма ствари. Наравно, наше Сара Лејси ће бити домаћин, заједно са специјалним гостом Питер Гудман . Питер Гудман зна ствар или две о поремећај и Кине. Он има више од деценије извјештавања о економији, пословни и технологије за Нев Иорк Тимес и Васхингтон Пост, са 5 од тих година су провели у Кини. Он је тренутно извршни уредник у посао Хафингтон Пост.

Наравно, као и сваки ометају конференцију, такође ће бити коктела, утицајни Меетупс, ћаскања са неким од најбољих у послу, и још много тога.

Не знамо сви могу имати прилику да купе карту за пореметити Пекингу, па смо хтели да дају два бесплатне карте далеко до две среће читаоцима. Ако желите да дође са нама у Пекингу за наш следећи ометају конференцију, само пратите кораке у наставку.

1) Постаните фан нашег ТецхЦрунцх Фацебоок Паге:

2) затим поступите на неки од следећих опција:

- Ретвеет овај чланак (и обавезно # ТЦДисрупт хасхтаг)
- Или нам оставите коментар испод нас говори зашто желите да се дође

Конкурс почиње данас и завршава се 9. октобар у 7:30 пм ПТ.

Молим вас само цвркут поруку једном или ћете бити дисквалификовани. Ми ћемо изабрати насумице и контактирајте два победника у недељу увече. Такође, имајте на уму ово одавање је за карте и не укључује авионске карте или хотела.



Няма коментари:

Публикуване на коментар