събота, 8 октомври 2011 г.

ГСМ Некус Премијер пролази кроз ФЦЦ, вероватно да би добили АТ & Т-?

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/08/gsm-nexus-prime-passes-through-the-fcc-possibly-heading-to-atandt/:
Нексус премијера на ФЦЦ?
Само зато што следеће недеље заједнички Самсунг и Гоогле-догађај је одложена , не значи цурења су до краја. Семи телефона са број модела И9250, која одговара горе лепо са басебанд верзију у Галаксија Нексус снимака који поппед уп, само се наступ на ФЦЦ-паковање ГСМ компатибилан са АТ & Т и Т-Мобиле је погрешан Г мреже. То је такође хвалио дуал-банд 802.11н, Блуетоотх и НФЦ. Упркос сугестијама да ће следећи Некус уређај бити Веризон ексклузивни , могли бисмо бити хандсоме код компаније АТ & Т верзији или барем откључана ГСМ модела. Чињеница да не подржава Т-Мобиле 2100МХз бенд нас води да верујемо да то неће бити ничу у Т-Мо продавницама. Такође, приметно недостаје је било какво помињање ЛТЕ - да Посебна карактеристика може и даље бити једини области Биг Ред. Надамо се да нећемо морати да чекају много више времена да сазнамо све детаље. Још једна слика после паузе.

[Хвала, Самер]

Наставити читање ГСМ Нексус премијера пролази кроз ФЦЦ, вероватно да би добили АТ & Т-?

ГСМ Некус Премијер пролази кроз ФЦЦ, вероватно насловом да је АТ & Т? првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 08 Окт 2011 12:49:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Пхандроид , Бежични Доброта | извор ФЦЦ , 2 | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар