събота, 8 октомври 2011 г.

Водећи светски патент тролл тужи Сиеменс преко Андроид телефона

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/mmDFjPeMka4/worlds-leading-patent-troll-sues-motorola.ars:

У почетку, Интелектуална подухватима представила као један од добрих момака. Основана пре десет година бивши Мицрософт Хонцхо Натан Михрволд, направио се заокружује на највећи технологије Силиконске долине компанија, убедљив их пони до милионе долара за откуп патената да би их задржали из руку патентних тролови. складу са пословном Недеља , од 2006, инвеститори су Мицрософт, Аппле, Нокиа, и еБаи.

Али, као што ИВ патента арсенала расте, тон продаје терен Михрволд је није променило. Компаније су почеле да се питају да ли би могли да постану мета сопствених патената ИВ ако је одбио да се пријавите. Михрволд се користи да нагласим да сам ИВ није тужио никога, али је он одбио да искљуци тај начин у будућности. Недавно, ИВ је суочена оптужбе да је постављена фиктивним компанијама као што су оаза за истраживање и ЛодСис тако да може да се бави патента троллинг без напуштања отиске прстију.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар