събота, 8 октомври 2011 г.

# ИсваббедфорАмит нуди до 20К Да бисте пронашли донатора коштане сржи за покретање Оснивач Амит Гупта

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/03FrM5nuu8Y/:
tumblr_lsngaj77wZ1qz72ywo1_500 (1)

Никада нисам срео Пхотојојо и Желе суоснивач Амит Гупта , али за последња два дана или тако Мој Туиттер стреам је преплављен са коментарима на његову причу. Са дијагнозом акутне леукемије пре две недеље, Гупта, има проблема проналажења коштане сржи меч, пре свега због недостатка донатора из Јужне Азије (Индије, Пакистана, Бангладеша, непалски, Бхутани, Малдива и Шри Ланке) заједнице.

Национални коштане сржи регистар садржи 9,5 милиона албума, али можда некога из Јужне азијског порекла као што је Амит ће пронаћи меч је само 1 у 20.000. Дакле, Амит је било било покретање оснивач или техничару ће учинити када се суоче са таквим немогућим шансе, он је скренуо на нашу заједницу. Ниске и гле, две недеље касније, његов колега Сет Годин и његов пријатељ Мајкл Галперт су понудили комбиновани $ 20К и одговарајућих блогу покривеност за лице које се испостави да је меч за Амит.

Потенцијални кандидати могу сазнати више информација о томе како послати у својим вате тестова да би се квалификовали овде . А у случају "иглу у леђа" бол фактор трансплантација коштане сржи вас искључити, процедура може да се уради у релативно мање наметљиве начин преко крви за трансфузију попут машине, и потпуно је безболан.

Док # ИсваббедфорАмит достављање списка ће се примењивати на цео списак марров.орг прималаца, људи који су намамљени у од # ИсваббедфорАмит имати прилику да се региструју на име Амит. Сан Франциску организатор и Фоодзие оснивач Емили Олсон рекао ми је, "број један ствар коју треба да урадите је држати га [Амит] супер позитиван, а затим води регистар пуне људи. Покушавам да прикупе што више средстава као што можемо. "

Олсон каже да оно што је њен утисак највисе # ИсваббедфорАмит је сазнање да предузетничке заједница није ограничена само на Силиконској долини, али је проширује на целом свету (одмах коштане сржи дискови за Амит су у ради у Мумбаију и Делхију) . "Свако је као" Ово не може десити да Амит, зато што је ставио толико добри у свету да не треба да се одузети ... Ми смо заједница злочинаца, а то је невероватно колико брзо су се ствари догодило. "

Види марров.орг , Сет Годин блог , @ МСГ и Амит Гупта, блог за више информација или попуните ову форму ако мислите да можете помоћи.

Хајде да покуша да спасе оне можемо момци.


Няма коментари:

Публикуване на коментар