събота, 8 октомври 2011 г.

Лари Елисон најавио Орацле-Јавни облак, тврди нико неће бити затворен у

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/f8_ZMVnnsu4/larry-ellison-unveils-oracle-public-cloud-claims-no-one-will-be-locked-in.ars:

Орацле је рекао ове недеље да је зграда облак услуге домаћин многих својих кључних софтверских производа, укључујући и Јаву, базу података, миддлеваре и ЦРМ. Као да предвиђајући забринутост да пригодно названог Орацле-Јавни облак може бити друго возило за закључавање купце у Орацле софтвера, међутим, генерални директор Лари Елисон поцепао у ривалске Салесфорце.цом, тврдећи Орацле ће се диференцира са индустријским стандардима и подршком за "пуну интероперабилност са другим облака и податке центар на премиси ".

Орацле Јавни Облак је широка мешавина платформе-као-услуга и софтвер као услугу, а потенцијални конкурент Салесфорце, Мицрософт и други. Орацле Фусион ЦРМ-цлоуд сервис и Орацле-ов алат за управљање радном снагом су већ на располагању, а база података и Јава услуга, као и нове пословне усмерена социјалне мреже, ће бити објављен "под контролом доступност у блиској будућности," Орацле каже. Орацле има јавне цлоуд ће обезбедити "сва продуктивност Јава, без ње", и "Орацле те волим, сада у облаку".

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар