петък, 4 март 2011 г.

Уводник: То је Аппле "Пост-ПЦ" света - сви смо ми само који у њој живе

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/03/editorial-its-apples-post-pc-world-were-all-just-living/:
У среду, Аппле је представио свету на иПад 2 . Лепа уређаја, да будемо сигурни. Мноштвом функција? Можете да се кладите. Ускоро ће се продавати као хотцакес? Апсолутно. Међутим, увођење враћањем на већ постојећу производ није био најзначајнији део догађаја, нити је изненађење појава Стив Џобс. Не, у среду догађај је значајан зато што је представио свету стварне визије Аппле у блиској будућности, тема је компанија наговестио, али никада није у потпуности изразио. Ове недеље, Аппле је показао свима, где је предводио га, оспорио конкуренти на том правцу, па је јасно да компанија не само да има стакед тврде у том простору, али је то дефинише.

Ове недеље, Аппле је изашао у "пост-ПЦ рачунара" ери рачунарства - и нема гледајући уназад, бар не за људи у Цупертино.

Уласком у току визија "другачији" врста рачунара компаније са Соундбите пријатељски комад маркетинг говоре, Аппле је променила правила игре, као и напоре такмичења није само узбрдо битку, али - барем у очима Стив Џобс и ко. - У суштини споран. Али, шта је "пост-ПЦ рачунара" света? А зашто је то значајно? Дозволите ми да објасним.

Наставити читање Уводник: То је Аппле "Пост-ПЦ" света - сви смо ми само који у њој живе

Уводник: То је Аппле "Пост-ПЦ" света - сви смо ми само који у њој живе првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 03 Маи 2011 19:56:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар