петък, 4 март 2011 г.

Нови Цхроме коначно исправка решава ЦР-48'с Тоуцхпад питања

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/04/new-chrome-os-update-finally-fixes-the-cr-48s-touchpad-issues/:
Гоогле Цхроме ОС , а самим тим и ЦР-48 , доживела је много исправки и великих грешака, јер ми је тешко на то гледате уназад у децембру, али нестабилном Тоуцхпад, коју смо озбиљно борили са, није баш видела много љубави . То је, до данас. Најновије Цхроме упдате, који сада доноси на верзију 0.10.156.46, садржи нови "трацкпад и подешавања осетљивости", и то дефинитивно чини свет разлике. Ажурирано наше само неколико тренутака пре и много питања о којима смо - наиме Јумпи курсор и чудан скроловање - је поправљен. Захваљујући свежег софтвера, имали смо много лакше истицања текста и померање дуж овог веома сајта. То је рекао, Тоуцхпад још увек није реаговати као оно што се добија са Аппле МацБоок или Синаптицс ЦлицкПад серије 3 , а то је зато што физички хардвер базиран на Синаптицс 'старије генерације профил сенсинг технологија, а не њене новије слике детекцију панела. У сваком случају, нова ажурирања софтвера чини ЦР-48 много мање фрустрирајући за навигацију. Гоогле је такође умотан у неке нове власти оптимизације, екран показатеља и унапређења ГЦхат - ићи на и покушајте га за себе и јавите нам шта мислите у коментарима.

Нови Цхроме коначно исправка решава ЦР-48 је тоуцхпад питања првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 04 Маи 2011 01:05:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ТецхЦрунцх | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар