петък, 4 март 2011 г.

Нетфликс за иПад ажурира са нови кориснички интерфејс, али губи карактеристике као што су ДВД чекања

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/03/netflix-for-ipad-updated-with-a-new-custom-ui-but-loses-feature/:
Иако је страница на иТунес-не показује никакве промене, ХацкингНетфлик истиче Нетфликс за иПад је ажуриран данас нову верзију апликације која даје прилагођени интерфејс а не само повлачењем благо прилагођену верзију стандардног веб странице. То смањује претраживања опције за четири области: Кућа, Жанрови, претраживање и инстант ред. Напомена Инстант реч, јер не постоји више ни на који начин да приступи једној ДВД-ред из Апп (повлачењем Нетфликс страну у прозору прегледача или помоћу треће стране апликација, и даље ради сасвим добро), одражавајући промене извршене на ТВ стриминг фронтендс у јануару . Иако постоје неколико гостију хвале га за слеекер, бржи приступ, уклањање приступа ДВД (уз детаљне информације о сваком филму као што су корисник или критичар критике, баци листе и више) већ састао са љутим коментаре. Увек смо нашли Нетфликс интерфејса на иПхоне и иПад помало недостаје кад је дошао у Куеуе Манагемент сваком случају, сада када Пази Тренутно Стреаминг је њен једини разлог што смо се питате ако сматрате да позитивна или негативна промена.

Нетфликс за иПад ажурира са нови кориснички интерфејс, али губи карактеристике као што су ДВД чекања првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 03 Маи 2011 19:40:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Хацкинг Нетфликс , иТунес | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар