понеделник, 25 юли 2011 г.

ЦлоудБеес зумира 10,5 милиона долара у финансирању За 'Јава-ас-а-платформа'

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/zy9dtGBKVeI/:

ЦлоудБеес , компаније која помаже компанијама управљају животним циклусом Јава апликација развој и примену у облаку, подигла 10,5 милиона долара у Серија Б финансирања. Круг је предводио свјетлости улагање партнера и спојен Матрица Партнери , праћење почетне инвестиције довести другог у компанији 4 милиона долара серије , која је такође укључена ЈБосс стипсе Роберта Бицкел и Марк Флери .

ЦлоудБеес, која је покренула у новембру 2010, нуди платформу за компаније да развију, воде и управљају предузећа Јава апликације облак - Јава платформа-као-услуга решење ако хоћете.

Тренутно, ЦлоудБеес платформа укључује Дев @ облак , сервис који омогућава програмерима да изграде своје и тест окружења у облаку, и облак @ РУН , који омогућава примену ових тимова апликације за производњу на облаку.

Прошле године, компанија стекла ИнфраДНА (и њен оснивач Кохсуке Кавагучи, творац Хадсон континуиране интеграције серверу). , А након њега подигао серију округлих, ЦлоудБеес стекао Стак Мреже , ривала Јава Паас решења провајдера.

Средства овог округлог ће се користити за избаце додатне могућности производа и повећати маркетинга и продаје напоре за ЦлоудБеес платформу.

Јохн Врионис, директор у свјетлости улагање партнера, ће се придружити одбора директора друштва, који укључује и Дејвида Скок из Матрикс Партнери, Роберта Бицкел и ЦлоудБеес директор (ЦТО и бивши ЈБосс) Саша Лабоуреи .


Няма коментари:

Публикуване на коментар