понеделник, 25 юли 2011 г.

Фацебоок тајна иПад Апп Изложени [слика]

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/tKnWk0BdPB4/:

Дакле, ми смо само изложени страшан тајна да је Фацебоок апликација иПад је заправо већ тамо, скривена унутар иПхоне апп. Сада је време да га покажем вама.

Ја сам био играње са апп за већи део ноћи, а чини солидну. Наравно, нема гаранције да је то оно што Фацебоок ће покренути када иПад апликација не званично погодио, али то изгледа и осећа о праву.

После неколико месеци умањивао значај постојања иПад апликацију, и уместо тога игра до ХТМЛ5 , Фацебоок је јасно провео неко време радећи на овом. У исто време, то је ХТМЛ5-богато искуство, са стварима као што је Невс Феед буде насељена на овај начин. Али друге ствари, као што су слике уплоад једноставно не може урадити без природни код у ово време.

На крају дана, да ја користим ову апликацију целом сајту, која функционише прилично добро на иПад већ? Апсолутно. Једва чекам за ову апликацију да заиста покрену.

Испод, наћи многе слике.

Упдате: Управо смо разговарали са извором који је претходних видели апликацију и каже да је то у ствари апликација Фацебоок је са намером да убрзо покрене. Видећемо да ли да добије убрзава сада.

photo 1-4 Sidebar with Settings Photos Photo Options 2 Photo Gallery Photo Options 3 Log-In Screen photo 1-5 Horizontal Photos <

Няма коментари:

Публикуване на коментар