понеделник, 25 юли 2011 г.

Инхабитат је недеља у Зелено: соларне стадион, двоножац летећих аутомобила и биофуелед летове

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/24/inhabitats-week-in-green-solar-powered-stadium-bipod-flying-c/:
Револуционарни зелена архитектура пројеката појавио широм света ове недеље, као Херзог & де Меурон представио планове за соларне стадион у Бордоу и корејски робна кућа спремни да инсталирате масивне иПод инспирисан зелени кров . Такође приказао смо неколико подвизима футуристички архитектуре - облакодер зоолошки врт са уграђеним Феррис Вхеел и облик-мења соларног моста који прочишћава ваздух. Као летњи хит свој врхунац и време загрева такође смо донели су поглед на шест страшан парковима направљена од рехабилитован урбаним структурама.

У међувремену, педала погон транспорта усмерена за будућност као што смо приказивала ланца мање хибридни бицикл са оут-оф-тхис-свету дизајна и обликовала бамбуса бицикл који је израсла из темеља. Такодје смо видели зеленија превоз потребно да небо као Финнаир покренуо најдуже свету биофуелед комерцијални лет , сразмерно Композити покренула своје Двоножни лети аутомобила , а УС Аир Форце је најавио планове да замени 50 одсто домаћег горива са биогорива до 2016. Еко превоз утврђену океан плава, као и истраживачи са Бостонског универзитета представила планове за флоту бродова који стварају енергију из кретања океана.

Као температуре порасла широм САД ове недеље смо вас ми довели пет еко гаџета да победи топлоте лети , а такође смо сазнали да соларних панела имају ефекат хлађења на објектима . Добио смо поставили да удари плаже проверу прво на свету цомпостабле купаћи костим , и ми приметили футуристички пар паметних наочара за сунце које користе ЛЦД технологију да блокира одсјај. На крају, покрива низ невероватних ЛЕГО креације - од природној величини Валл-Е робота направљен од Лего Миндстормс на рачунар изграђен од пластике цигле и низ невероватних Лего животиња које напала Зоолошком врту у Бронксу.

Инхабитат је недеља у Зелено: соларне стадион, двоножац летећих аутомобила и биофуелед летове првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 24. Јул 2011 2

Няма коментари:

Публикуване на коментар