понеделник, 25 юли 2011 г.

Фацебоок Глитцх Откривен Сличице и описе Приватни Порно Филмови Пријатељи '

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/i-7HwXSaFwk/:

Фацебоок лавиринта приватност контроле су настале још један цурења.

Овај пут то је њихова Видео карактеристику, која омогућава корисницима да деле кратак видео са својим пријатељима и породицом (Видео покренута још 2007, а Фацебоок сада служи милијарде погледа сваког месеца). Наравно, видео се често осетљиве - цак и више него фотографија - али Фацебоок приватност контроле омогућавају да ограничите ко има приступ сваком снимак који сте отпремили.

Нажалост, оне контроле нису радили како треба, јер је прошле недеље да је било могуће видети комплетну листу својих пријатеља Фацебоок-видео, укључујући и име, икону, опис, и људи означен у сваком снимак - без обзира да ли или не требало да имају приступ видео.

Кликом на сличицу да би видео који је требало да буде приватна би дало "Овај видео или је уклоњен из Фацебоок-у или није видљива због поставки приватности" поруку, тако да није могао да га гледају. Али у неким случајевима инкриминишућих приказу сличица или непристојне наслов може бити довољно да се неко у невољи. Па чак и ако Видео Десцриптион нису показали инкриминишућих ништа, то би могло довести до неких незгодна питања: "Па, зашто не могу да видим свој одмор басх 2010 видео ...?"

Фацебоок портпарол је потврдио да је сајт сада фиксне невоље, и да је било живети само нешто више од недељу дана. И да будем јасан, ово само под утицајем видео деле свој Фацебоок пријатељи - не можеш преглед описа видео деле људи ви не знате.

Ево примера онога што је видео сличице изгледа овако:

Ово је само последњи у дугом низ Фацебоок приватност рупа , које су проћи кроз сва расположења да шаљете поруке на погресних људи на рањивост на КССС нападе на партнерским сајтовима.

Фацебоок је очигледно веома комплексан и инжењери стално гурају промене свој код, али с обзиром колико личне податке корисника отпремите на сајт (и то је само ће повећати ), то је императив да се закључати ове рупе. Гоогле + се може зарадити пуно наслова, али Фацебоок највећа претња сада је негативну перцепцију око приватности и поверења, и ове бубе не помажу.

Захваљујући ТЦ читач Арјун Гадхиа за савет.


Няма коментари:

Публикуване на коментар