понеделник, 25 юли 2011 г.

Укључен: троглаве Лион

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/24/switched-on-a-three-headed-lion/:
Сваке недеље Рос Рубин, доприноси укључен , колумну о потрошачка технологија.
Керберос, хрта из пакла да позајмио своје име на МИТ-развијене протокол аутентикацију мреже, често се визуелно да има три главе. Али, ако могу да пси имају више главе, зашто не могу да технологију друге врсте? Многе од функција у Лиону имати утицаја за различите врсте корисника, а вредност корисници виде у њима могу добро зависити од које се суочавају они имају тенденцију да поглед.

Новог корисника. Лав представља највећи кориснички интерфејс промена на десктоп искуство компаније од деби Мац ОС Кс. Уз Мац-хард диск подразумевано скривене, преко целог екрана апликације које крију бар мени, и свеприсутан померање стрелице стављени на пашњака, чак ослобађа са неким конвенцијама кориснички интерфејс који су још од оригиналних Мац. Фокус на мултитоуцх гестови - док омогућава више флуидност у корисничком интерфејсу - нису толико очигледна. Све у свему, међутим, постепено удаљавање од помагала као што су прозори, менији, и претрпано иконе треба да се ствари мање застрашујуће за нове кориснике.

ИПад корисника. Може се само питају шта карактеристике наследник Снов Леопард можда носио је Аппле није покренуо иПад. Најистакнутији Дизајн тема у Лиону је довођење корисничко искуство елемената __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ Аппле на Мац. Ово је истакнут најбоље Лаунцхпад, иПад налик колекцију клизних кући екрана, и преко целог екрана апликације, али такође укључује подршку за преко целог екрана апликације и спајања Мац-Апп Сторе упознати са Снов Леопард.

Наставити читање укључен: троглаве Лион

Укључен: троглаве лав оригинално појавила на Енгадгет дана Нед, 24. Јул 2011 18:02:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар