петък, 26 ноември 2010 г.

Следваща IPAD вероятност да получите нов екран, пред които гледат камера USB порт ... не е толкова вероятно

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/26/next-ipad-likely-to-get-a-new-screen-front-facing-camera-usb-p/:
Нови слухове са разклащане за IPAD 2, и те са доста голяма взема чантата. Източникът е един и същ Economic Daily News хартия, които направиха един от най- ранна призовава на първия IPAD, но и този, който съобщава през август , че има 7-инчов дисплей са осигурени за IPAD е продължение на (което Стив Джобс изглежда се различават с ). Новият доклад се казва, че следващата IPAD ще излезе през Q1 2011 г., ще има две камери, нов дисплей с нов щрих технологии, както и порт USB за работа с трети устройства страна. От нашата собствена информация, ние знаем, че са били действително някои последната минута ревизии на първия IPAD, че се стигна до убийството на камерата и nixing един допълнителен конектор док , така че камерата (и) да изглежда по-специално естествените "допълнение" за IPAD 2. Ние също чух, че ревизираната екрана се случва, въпреки че не е ясно дали това ще бъде "Ретина Покажи" или нещо по-незначителни. На куплунга отпред USB, която може да маркира нещо като юноша прехода на IPAD в "компютър", нашият източник казва, че е, за съжаление, много малко вероятно. Ние сме особено заинтересовани в това отбелязване на нов сензорен екран технология от слух EDN (може би стилус подкрепа или натиск чувствителност?), Но ние няма какво друго да отида там. Като цяло, тя все още е трудно да се каже, ако следващият IPAD ще бъде малка актуализация или нещо по-кален, но със сигурност това ще бъде нещо.

Следваща IPAD вероятност да получите нов екран, пред които гледат камера USB порт ... не е толкова вероятно първоначално се появи на Engadget на Чет, 26-ти Ноември, 2010 12:35:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink MobileBurn | източник PCWorld | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар