петък, 26 ноември 2010 г.

La Boite концепция LD120 е Hi-Fi часа на вашия лаптоп е вика за (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/26/la-boite-concept-ld120-is-the-hi-fi-desk-your-laptops-been-cryi/:
Защо все повече хора не правят такива неща , ние не знаем. La Boite концепция, френски дизайн студио, с акцент върху електронната акустика, е могъл да създаде по-горе част от лаптоп-нежен мебели за музикално оборудване, наречен LD120. Той разполага с общо седем водачи, включително и надолу по стрелба субуфер и стерео двойка в задната част, който е предназначен да скача звук на разстояние една стена и спретнато в ушния канал. Ще бъдат намалени все още е само 2.1 аудио изход в края на него, но когато тя произлиза от кожа-почиства часа оборудвани със собствен звук USB карта и кабели изчистването канал в единия крак, ние сме вид склонни да пренебрегват тази малка подробност. Ние само се иска да може да бъде толкова очи в очи за цената, която на € 980 ($ 1,300) поставя LD120 стриктно за нашето "Надявам се някой купува ни един" списък.

[Благодаря, Samiksha]

Продължавам четене La Boite концепция LD120 е Hi-Fi часа на вашия лаптоп е вика за (видео)

La Boite концепция LD120 е Hi-Fi часа на вашия лаптоп е вика за (видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 26-ти ноември 2010 г. 04:09:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Роден Богат | източник La Boite Concept | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар