петък, 26 ноември 2010 г.

Попитайте Engadget: най-добрите Android таблетка за под $ 200?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/25/ask-engadget-best-android-tablet-for-under-200/:
Ние знам, че имаш въпроси и ако сте достатъчно смели, за да поиска от света на отговори, тук е на изхода за това. Тази седмица Попитайте Engadget въпрос идва при нас от Павел, който като че ли да се грундира и е готов да се хваля на сделка за смет таблетка Android по време на предстоящото петък бърза Black. Ако търсите да изпратите запитване за себе си, пишете ни линия, поиска [в] Engadget dawt] COM [.
"Аз търсех в получаването себе си една таблетка, но като ученик в гимназията, аз не разполагат с пари, за да купите IPAD. Чудех се дали има някакви добри таблетки Android под $ 200. Ако има някакви очаквания , че ще бъде 7 - или 10-инчов екран и че на ОС не закъснение от основните задачи, защото аз съм виждал много от тези таблетки закъснение на ап чекмедже.. мир и "любов
Ето нашите съвети: "на добър час." Всеки под-$ 200 Android таблетка, че сме докоснати изостава малко, но със сигурност е възможно да се намери някои единици, които са по-пъргаво, отколкото други. Имате редица ниска ставка опции , ако сте в добри отношения с борбата срещу черния петък тълпи, но по друг начин, имат слуша при на читателите по-долу в коментарите. Дръжте полезни неща, наред хора?

Попитайте Engadget: Android таблетка за под $ 200? Най-добрите първоначално се появи на Engadget на Чет, 25-ти ноември 2010 г 22:48:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар