петък, 26 ноември 2010 г.

Panasonic е Evolta робот завършва 500-километров преход-рано от предвиденото

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/26/panasonics-evolta-robot-finishes-500-kilometer-trek-ahead-of-sc/:
Той може просто да бъде сложен трик за насърчаване на батерии, но е трудно да не се получи малко, попаднали в Evolta е -километров преход 500 от Токио до Киото, които в крайна сметка приключи тази седмица след два месеца на път - преди график, не по-малко. С помощта на екип от "Evolta сестри", "пинта по размер робот, теглени от една дузина AA батерии Evolta в каруца през целия път, и се ръководи от следните инфрачервен сигнал от устройството избута пред него - няколко друго основание правила се дава право да се извършва по стълби, както и робот не е разходка през нощта или в дъжда. Дори все пак, 500 км е на 500 километра (317 мили, или, ако предпочитате), и това е дълъг път, за всеки робот да ходи. Ръководителят на миналото на почивка за видео разказват някои от пътуването.

Продължавам четене на Panasonic Evolta робот завършва 500-километров преход-рано от предвиденото

Panasonic е Evolta робот завършва 500-километров преход-рано от предвиденото първоначално се появи на Engadget на Чет, 26-ти ноември 2010 05:18:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Пожелавам | източник Panasonic | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар