петък, 26 ноември 2010 г.

OpenVizsla се надява да донесе USB смъркане на everyhacker

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/26/openvizsla-hopes-to-bring-usb-sniffing-to-the-everyhacker/:
Не забравяйте, че Kinect рана как-да ? Ключова фигура в историята е използването на анализатор на USB, който е включен в мрежата, между Kinect и Xbox да се вземат за трафик USB и извади регистъра, могат да бъдат използвани за хакерство. Е, има нов проект "OpenVizsla" на стартова това е с цел да изгради отворен хардуер източник, който може да постави това обикновено скъпи технологии ($ 1.400 +) в ръцете на по-хакери, които използват хардуера за нещо от съвети и трикове заключена устройства за изграждане на Linux драйвери за хардуера. Проектът всъщност е започната от хакери "втулка" и "pytey", които са работили по хакване на Wii и iPhone, съответно. Те вече са повдигнати добро парче от промяна на проекта в обещания, с подкрепа от хора като Стивън Фрай и DVD Jon помагаш на инерция и се надявам ние ще се видим на следващото поколение на хакове зададен OpenVizsla и потомство преди прекалено дълго.

Продължавам четене OpenVizsla се надява да донесе USB смъркане на everyhacker

OpenVizsla се надява да донесе USB смъркане на everyhacker първоначално се появи на Engadget на Чет, 26-ти Ноември 2010 година 13:44:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Slashdot | източник Стартовия | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар