петък, 26 ноември 2010 г.

Engadget празник подарък гид: E-читатели

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/26/engadgets-holiday-gift-guide-e-readers/:
Добре дошли в Engadget подаръци Пътеводител Holiday ! Екипът тук е добре запозната с сърцераздирателни затруднения на сезонни търговски опит, и ние искаме да ви помогне чрез боклук и излезе със съкровищата тази година. По-долу е на орляк днес от страна куратор чукове, и можете да се отправите обратно към подаръци център Guide, за да видите останалата част от продукта водачи, тъй като те са добавен през целия празничен сезон.
E-читатели са наистина започнаха да показват своята сила в последните няколко години, и сега има орляк на възможности, вариращи от утилитарен на многозадачност. Ако си мислиш за получаване на четец за приятел или любим човек, не търсете повече: ние имаме нашите най-добри снимки по-долу.

Stocking stuffers



Хранене (WiFi)

масивна библиотека Барнс и Noble на книги остава трудно да победим, тъй като неговия лесно опит купуват. Актуализираният фърмуера е д-Ink екрана освежава са по-бързи от всякога и ще получите синхронизиране на различни устройства, когато се използва за хранене приложения.

Основни характеристики: WiFi само, д-мастило екран, средно цветен сензорен екран

Цена: $ 149

Друг вариант ...

Кобо д-четец - $ 129

Това е малко по-голи кости, но това е лека и удобна в ръката, с приложения за всички платформи. Най-новата версия предлага WiFi и няколко цветови варианти, също.

И още ...
Kindle (WiFi) - $ 139

Spec за спец. това е точно същата, както по-евтини си, WiFi само братовчед, но с допълнително удобство на свободно 3G свързаност за захващане книгите в движение.


О, не трябва да са



Kindle (3G

Няма коментари:

Публикуване на коментар