сряда, 9 февруари 2011 г.

Palm тъчпада пропускам: 1.5 кг, 13 милиметър дебел, и само на моменти от официалните

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/09/palm-touchpad-leaked-1-5-pounds-13mm-thick-and-just-moments-f/:

Според прецентрални части, на Palm предстоящото таблетка - които подозираме, ще бъде официално разкри само за няколко часа - ще бъде наречен тъчпада. Те имаха възможност да се промъкнем в и чуете някои детайли по време на подготовката сесия събитие, което им позволява да потвърди, че ще се претегля £ 1.5 и мярка 13 милиметър дебел (точно както ние бихме чул ). Ако тези цифри звучат познато, то е защото една нова стартиране в Купертино просто така се случва да има плоча който се съгласуват точно на много изисквания. Пазете я заключена тук за предстоящото ни liveblog - ние ще се изяви на удара с удар, тъй като слиза днес в Сан Франциско.

Update: Робърт Scoble изглежда е пуснат малко информация, както и потвърждава, че 10-инчов плоча е наистина по описа, както и "най-малкото малко телефон" е някога е виждал. И преди да мисля, че е положителен признак, той споменава и да е твърде малък, за да се вземе на сериозно, и определено не като "конкурент на iPhone или Android." Ох. Предполагам, че ние ще трябва да видя за себе си, както в деня развива.

Palm тъчпада пропускам: 1,5 кг, дебелина 13мм, и само на моменти от официалните първоначално се появи на Engadget на Сря, 9-ти Фев 2011 11:39:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Прецентрални части | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар