сряда, 9 февруари 2011 г.

MetroPCS LTE Samsung Galaxy Отдайте се на разположение през тази седмица, ние се връщаме практически

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/09/metropcs-lte-samsung-galaxy-indulge-available-this-week-for-399/:
Както може би сте придобит от малък теч снощи , на Samsung MetroPCS LTE телефон не се поставя на Forte , както ние може да се смяташе досега, но останалата част от информацията, която сте научили за телефон през последните няколко седмици (благодаря вас, FCC и Flickr !) е доста мъртъв. Официално наречен Galaxy Отдайте, 3.5-инчов, Android 2.2 смартфон, не е толкова добре Какъв както и останалата част на галактиката линия S се - най-вече тя не разполага с този зашеметяващ 4-инчов AMOLED екран (TFT LCD тук, приятели) - но тя опаковки един 1GHz процесор Samsung колибри, 3-мегапикселова камера, 1500mAh батерия, както и някои бързо LTE скорости. Що се отнася до последното, слайдер естествено ще бъде съвместим с мрежата MetroPCS "CDMA и превозвача ще се предлагат две месечни планове, и двете от които включват неограничени разговори и изпращане на текстови съобщения - по 50 $ план купува можете 1GB на данни и $ 60 версия всички на гигабайта можете да ядете. Смесете една от тези с $ 399 без договор-цената на самия телефон и това не е лоша сделка.

Това заяви, в сравнение с останалите LTE или просто общо 4G телефони сме виждали в последно време, на Отдайте се чувства доста евтини. Не се заблуждавайте от неговия по-скоро Epic 4G изглежда - той просто се чувства прекалено пластмаса в ръка (това прави тези пластмасови скърцащ звук) и клавиатура просто не може да се сравни с повдигнати клавиши Epic е малко. Все пак, това, което липсва в твърдост той прави за в скоростта - ние постоянно има 3.1Mbps надолу и 3.3Mbps около Манхатън и видях, че натоварването сайтове и приложения по-бързо от Droid 2 Global. В края софтуер, няма много изненади - той работи на Samsung TouchWiz 3.0 и идва с предварително инсталирани приложения на няколко MetroPCS ", включително Железният човек 2 ап че всъщност включва целия филм. Ние не сме сигурни, че ще искате да гледате цялото нещо на HVGA екран, но тя винаги е една опция, ако решите да, нали знаете, се отдадете. (За съжаление, ние трябваше да!) Телефонът ще бъде в магазините (или сайт) по-късно тази седмица, което я прави първата свободна LTE смартфон в САЩ - но през това време, натиснете почивка за пълното съобщение за медиите и кратък ръце -на видео.

Продължавам четене MetroPCS LTE Samsung Galaxy Отдайте се на разположение през тази седмица, ние се връщаме практически

MetroPCS LTE Samsung Galaxy Отдайте се на разположение през тази седмица, ние се връщаме практически първоначално се появи на Engadget на Сря, 9-ти февруари 2011 година 08:00:00 EDT. Моля, вижте нашите

Няма коментари:

Публикуване на коментар