сряда, 9 февруари 2011 г.

HP Touchstone технологии сега ви позволява да докоснете двете устройства заедно, за да замените URL

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/09/hp-touchstone-tech-now-lets-you-tap-two-devices-together-to-swap/:
Така че, HP разширява " Touchstone "да означава повече, отколкото", че тежките, наклонени магнит нещо, което ми винаги преди фишове на разстояние от. " За начало, на тъчпада има Touchstone зареждане док - това не е магнитен, но поне не е нужно да се притеснявате за включване на нещо, а това е особено подходящ за работа с клавиатурата. Но това не е истинската магия. HP позволи на своите три нови WebOS устройства (на тъчпада , Веер , и преди 3 ), за да комуникират през Touchstone. Вие просто поставете телефона в горната част на тъчпада, както се вижда, и каквото и да разглеждате по телефона се появи в браузъра на таблетка е. Не сме сигурни как става това два пъти насочено, но HP споменава двата сценария, така че се надяваме, че не трябва да бъде толкова трудно да конфигурирате URL да дойде от таблетка и земя по телефона. Естествено, трябва да има много повече "Непрекъснато клиент" използва стил за това технологии и в бъдеще, но бих казал, че URL бутане е един добър старт.

HP Touchstone технологии сега ви позволява да докоснете двете устройства заедно, за да замените URL първоначално се появи на Engadget на Сря, 9-ти февруари 2011 год. 14:12:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник HP | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар