сряда, 9 февруари 2011 г.

Търся нашите Motorola 4G преглед Atrix?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/09/looking-for-our-motorola-atrix-4g-review/:
Ей там. Да, можете. Ако се гледа за Motorola Atrix 4G контрол - не се отчайвайте. Току-що получихме ръцете на устройството вчера (това сме ние от човека се работи с него до по-горе), и ние сме в момента са в процес на въвеждане чрез своите крачки (заедно с лаптоп лапад, HD / десктоп лапад, и всички аксесоари ). Ние не мисля, че 24 часа е напълно достатъчно на прозореца, за да ви кажа как наистина се чувствах за тази монументална устройство, така че ние сме се дава на пространството и времето, което мисля, е необходимо правилно да преразгледа телефона и всичките му функции. Не се притеснявайте обаче, ще имаме пълен, неподправен Engadget преглед се в близките дни (най-вероятно до края на седмицата).

В момента можем да кажем, че ние сме доста впечатлени от висока скорост на устройството и красива екрана, но опита ни с лаптоп подсъдимата скамейка са безразборно. Това е ясно смес, което отнема известно привикване - но ние сме развълнувани от перспективата за подстригване надолу нашата платформа и пътуват светлина. Двете части могат да направят за мощно комбо. Разбира се, ние ще предостави много по-подробно в прегледа, така че да си браузъри посочи тази страница точно тук , и се пригответе за да разберете дали, наистина, Atrix 4G е следващата ви телефон.

Търся нашите Motorola преглед Atrix 4G? първоначално се появи на Engadget на Сря, 9-ти февруари 2011 15:00:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Atrix 4G преглед | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар