сряда, 9 февруари 2011 г.

Sony обяви A700 замяна, A77, ще достави тази година

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/09/sony-announces-a700-replacement-the-a77-will-ship-this-year/:
Sony обяви A700 замяна, A77, ще достави тази година
Ние сме били изслушани слухове за мистичната, почти магическа A700 подмяна , тъй като миналата година , а сега и Sony си отиде напред и прави нещата по-официален. В тийзър изображение показва прозрачен случай, но по-голямата новина тук е прозрачното огледало, същите като миналата година в A55 и A33 . Това дава възможност за напреднали, в реално време, автофокус, докато улавяне на снимки или HD видео. Зад това огледало ще бъде Exmor CMOS сензор и докато Sony не казва колко пиксела, че ще бъде опаковане, очакванията са, че той ще падне в 20-мегапикселова диапазон. Sony също обяви нов захващане на батерията и нова флаш за камерата макар и подробности са тънки на тези, както добре. Всички са плоча на кораб "по-късно тази година", който ви дава достатъчно време да се направи място в чантата си фотоапарат - а може би и на бюджета си.

Sony обяви A700 замяна, A77, ще достави тази година първоначално се появи на Engadget на Сря, 9-ти февруари, 2011 09:34:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Камера Gear Пътеводител | източник Sony | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар