сряда, 9 февруари 2011 г.

Flash Player 10.2 навеси бета етикет, подобрява ефективността с Етап възпроизвеждане на видео

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/09/flash-player-10-2-sheds-beta-label-improves-efficiency-with-sta/:
Ако един от тях (разумни) хора, които не използват софтуер, докато всички гръцки букви са отстранени от името си, ние имаме някои щастлива новина за вас. На Adobe Flash Player 10.2 току-що излезли бета тестове и в момента е достъпна за изтегляне на Windows Mac и Linux компютри. Най-големият нова функция е на етап Видео API, която обещава да намали драстично процесора натоварване на възпроизвеждане на видео висока резолюция. Той ще трябва да се даде възможност за предоставяне на съдържание от сайтове като YouTube, Vimeo и Brightcove - всички от които вече са на работа - но след като това е направено, Adobe казва 1080p възпроизвеждане ще ви струва не повече от 15% на процесора цикли. Други нови допълнения включват един-монитор на цял екран възможност за мулти-дисплей платформи, което ви позволява да направите повече от флаш видео в един панел, като същевременно поддържат други свободни, IE9 ускорение хардуерна поддръжка, както и някои готин подпиксел текст прави подобрения, за да нашия живот незначително по-хубав за гледане. Хит на източник, за да се изтегли на.

Продължавам четене Flash Player 10.2 навеси бета етикет, подобрява ефективността с Етап възпроизвеждане на видео

Flash Player 10.2 навеси бета етикет, подобрява ефективността с Етап възпроизвеждане на видео първоначално се появи на Engadget на Сря, 9-ти февруари, 2011 06:15:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Изтегляне Squad | източник Adobe | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар