понеделник, 27 декември 2010 г.

Gorillaz IPAD албум вече на разположение, както и на приложения използва, за да го (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/27/gorillaz-ipad-album-now-available-as-are-the-apps-used-to-make/:
Gorillaz IPAD албум вече на разположение, както и на приложения те използват, за да го (видео)
Записване музика на IOS? Бил там , направи това . Основен изпълнител последния си албум на IPAD ? Това е нещо ново, и това е, което Gorillaz е направил за последния си съобщение: The Fall. Всеки може да чуете в албума безплатно, но членовете на фен клуба да му се даде изтеглите и архив за бъдещи поколения. How'd групата го направи? Не можем да кажем, но със сигурност има някои клетки оцветяване участва, и тук е списък с приложения, които се говореше, че се използват:
Говори! / SoundyThingie / Mugician / Solo Synth / Synth / фънк бокс / Gliss / AmpliTube / Xenon / iElectribe / BS-16и / M3000 HD / Cleartune / iOrgel HD / Olsynth / StudioMiniXI / баслиния / Harmonizer / Dub Siren Pro / Moog Filatron
Включили сме една песен по-долу, за да слушате себе си и да чуят това, което на върха на съвременната IPAD хармония звучи. Ние не сме музикални критици, но изглежда, че спокойно можем да кажем, че не е Утре идва днес - които са вградени, само за целите на сравнението.

Продължавам четене Gorillaz IPAD албум вече на разположение, както и на приложения използва, за да го (видео)

Gorillaz IPAD албум вече на разположение, както и на приложения използва, за да го (видео) първоначално се появи на Engadget на Пон, 27-ми Дек 2010 07:49:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Си Ен Ен | източник Gorillaz | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар