понеделник, 27 декември 2010 г.

Знаем, че не се получи това Steampunk Etch-а-Sketh за Коледа, но най-вероятно го искат сега, нали?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/27/we-know-you-didnt-get-this-steampunk-etch-a-sketh-for-christmas/:
Това, което виждате по-горе е истинска, самия обект намерени в материалния свят. Това е Etch-а-скица , така модифицирани, че да изглежда като славен останал от една отминала епоха, което никога не е бил. Какво ера, питаш? О, Викторианската епоха - наречен така за най-дълго управляващ монарх на Обединеното кралство - с голяма щипка фантазия добавя в микса. Става дума за алтернативна история, хора! А историята толкова прекрасно, толкова красива, че един смирен червена пластмаса Etch-а-скица може да свърши така сложни и прекомерно тежки търсите. Изработен от трудолюбиви младежта като коледен подарък за приятел, не можех да си представя по-добър начин да се направи този скучен стар притурка изглеждат толкова весело и празнично. Ура!

Знаем, че не се получи това Steampunk Etch-а-Sketh за Коледа, но най-вероятно го искат сега, нали? първоначално се появи на Engadget на Пон, 27-ми 12, 2010 15:28:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink UberReview | източник HaloKitty на Reddit | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар