понеделник, 27 декември 2010 г.

8 мм Vintage камера ап ще направи своя Vids изглеждат по-възрастни, по-ретро, и начина, начин охладител

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/27/8mm-vintage-camera-app-will-make-your-vids-look-older-more-retr/:
Знаеш ли кой си, Хипита. Ти си такъв човек, който не е доволен само като снимка на вашия Pabst синя лента с вашия iPhone 4 : Трябва да се правят старите timey преди да чуруликам това, Facebook него, Instagram него, да го разпечатате и поща печатно копие от него, най-добрия си приятел от трети клас ... О, чакай, че последният е само при нас. Е, вие сте в час: вече можете да се преструвам като си чисто нов, висококачествено видео дефиниция са също така и от по-стари времена, точно както си изкуствена стари снимки timey. Новото приложение, наречено 8mm камера Vintage ще добави частици прах, драскотини и възраст за вас в секунди чрез забавно набор от "уникални" филтри. Звучи като силен смях, нали? Той е достъпен за $ 2 в App Store в момента за IOS устройства. Знаеш, че го искат. Видео демо след почивката.

Продължавам четене 8mm Vintage камера ап ще направи своя Vids изглеждат по-възрастни, по-ретро, и начина, начин охладител

8мм камера Vintage ап ще направи своя Vids изглеждат по-възрастни, по-ретро, и начина, начин охладител първоначално се появи на Engadget на Пон, 27-ми Декември 2010 год. 16:54:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Gadget Lab | източник качи | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар