понеделник, 27 декември 2010 г.

AT & T пресата драматична борба с изпращането на текстови съобщения по време на шофиране документален филм

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/27/atandt-releases-dramatic-anti-texting-while-driving-documentary/:
Не сме сигурни още колко пъти трябва да се каже, но сериозно хора - писането на съобщения на вашия мобилен телефон, докато работите с гигантски превозно средство с висока скорост. Спре, ако вече не сте убедени, че шофирате и се опитва да се включи направи съобщение на една малка клавиатура (или небето забрани, без клавиатура изобщо) е лош мач, може би кратък документален филм AT & T е току-що освободен ще ви убеди в противното. Превозвачът стартира кампания, насочена към тийнейджърите по празниците, довели до навечерието на Нова година с надеждата, че младите хора на света ще бъде малко по-сигурни в непобедимост - поне когато управление на автомобила и текстови съобщения е загрижен. Разбира се, видеото (намира се след почивката) граници на сантименталност на моменти, но ще отнеме малко тежки волунтаризъм за нараняване или смърт на хора, само защото някой не можех да чакам да кажеш на някой друг, че те ще бъдат има по-скоро. Доверете ни се, вашите приятели не са толкова притеснен за точност.

Продължавам четене AT & T пресата драматична борба с изпращането на текстови съобщения по време на шофиране документален филм

AT & T пресата драматична борба с изпращането на текстови съобщения по време на шофиране документален първоначално се появи на Engadget на Пон, 27-ми декември 2010 год. 12:33:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Phone Arena | източник AT & T | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар