понеделник, 27 декември 2010 г.

Sonic на таралеж ще зареждане на Wiimote индуктивно, но той няма да се хареса

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/27/sonic-the-hedgehog-will-charge-your-wiimote-inductively-but-he/:
Sonic на таралеж ще зареждане на Wiimote индуктивно, но той няма да се хареса
Той може да бъде миг за мир знак, но можете да разберете от погледа в очите му, че Sonic, не е точно развълнувани от възможността да прави нищо в подкрепа на Nintendo . Това е котката, която прави взрив преработка в реалност, чието пристрастяване за златни пръстени е легендарен, и който не е звезда в една наистина страхотна игра, тъй като, добре, тъй като "Сега" спира да прави хардуер, сега се намали до това. Погледни го, кацнало на върха на моделната плаваща платформа, кафяво и тен база шахматна дъска със зелен върха, където можете да зададете своите Wiimotes за зареждане, без да ги източване на профилактика. Въпреки, че медиите не се споменава нищо за това, ние бяхме накарани да повярват, че това не е всъщност захранва от вашия контакта, вместо от духовете на размита малко катерици и зайци в капан в рамките на, което го прави 49,99 $ фигурка от Mad Catz още по престъпен .

Sonic на таралеж ще зареждане на Wiimote индуктивно, но той няма да се хареса това първоначално се появи на Engadget на Пон, 27-ми декември 2010 13:20:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink CoolestGadgets.com | източник Mad Catz | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар