понеделник, 27 декември 2010 г.

ComScore: Facebook изпреварва Yahoo, е третият най-голям трафик сайт в света

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/27/comscore-facebook-overtakes-yahoo-is-now-the-third-most-traffi/:
ComScore, - на обща метрична използвани за измерване на интернет трафик - се фука няколко впечатляващи статистика тези дни. През месец ноември, например, Facebook изпревари Yahoo! за първи път в света на трафика, с социална мрежа nabbing 648 милиона уникални посетители на портала, докато името Пътешествията на Гъливер "изтеглен в 630 млн. евро. Какво означава това за? Е, да се отбележи, очевидно, изглежда, че докато Facebook продължава епичната растеж, сравнително равен състоянието на трафика и Yahoo! "просто не е достатъчно, за да запази третото място място зад сайта Google и Microsoft, която се взема една и места два последователно. Една бележка за тези ComScore статистически данни, само в случай, че се чудите за това последният: "групи" обекти го заедно, а не преброяване индивидуалните URL адреси, така например, Microsoft сайтове вземе второто място масово. По отношение на движението на САЩ, Facebook все още изостава Yahoo! малко, със 152 милиона посетители и 181 милиона евро, така че ако те са наистина надеждата за световно господство, те имат много работа за тях. Ние сме ви гледа, Марк!

ComScore: Facebook изпреварва Yahoo, е третият най-голям трафик сайт в света първоначално се появи на Engadget на Пон, 27-ми Дек 2010 13:50:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник TechCrunch | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар