вторник, 22 март 2011 г.

Ви-Фи Аллианце лансира хотспот-сертификациони програм, има за циљ да олакша ћелије за ВиФи неприлика хандофф

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/22/wi-fi-alliance-launches-hotspot-certification-program-aims-to-e/:
Ако сте плаћају чак и мало мало пажње превозника током протекле године и промене, требало би да знате да број их се прибегава градским ВиФи мреже , како би се ублажили неке од стреса је стављен на својим 3Г мреже. Дефинитивно је одрживо решење за проблем који захтева велика количина на време (и далеко превише потписа) да поставе нове сајтове ћелија, али постоји назире питање: компатибилност. Наравно, Ви-Фи Аллианце је све над њом, данас покретање иницијативе да се трансформише у корисничко искуство вруће тачке. Ви-Фи сертификованим ХотСпот Тестно ће се обратити аутентификације и пружање услуга за јавне ВиФи мреже, у суштини глуме да "олакша беспрекорну хандофф ћелијског саобраћаја од смарт телефона, таблета и остале преносне електронике до Ви-Фи, помажући провајдери управљање захтевима за ограничени лиценциран спектра ". Ми смо рекли да ће програм омогућити уређајима да "открије и аутоматски бирају мрежа заснована на поставкама, политика и оператера мреже оптимизације", а у многим случајевима, они ће аутоматски бити одобрен приступ мрели која се базира на акредитив механизме, као што су као и СИМ картице. Тешко је рећи шта то значи за границе и структурирање, али смо сигурно да сазнате више као 1Х 2012 датум циља лансирања ремија ближе. Пуна издање је, након паузе, по уобичајено.

Наставити читање Ви-Фи Аллианце лансира хотспот-сертификациони програм, има за циљ да олакша ћелије за ВиФи неприлика хандофф

Ви-Фи Аллианце лансира хотспот-сертификациони програм, има за циљ да олакша ћелије за ВиФи неприлика хандофф првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 22 Апр 2011 08:00:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар