вторник, 22 март 2011 г.

Гоогле даје Грузија Технологија 1 милион долара за изградњу репер за Отворите Интернет

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/22/google-gives-georgia-tech-1-million-to-build-a-benchmark-for-th/:
Гоогле даје Грузија Технологија 1 милион долара за изградњу репер за Отворите Интернет Можете репер циклуса вашег процесора , снага вашег ГПУ-а , брзине ваше интернет конекције, као и мноштво других наизглед битних ствари. Међутим, постоји једна недостаје референтни који би могао да сви они изгледају прилично неозбиљно: отвореност своје везе. Гоогле жели једно и управо је награђен Грузија Технологија $ 1 милиона еура бесповратне помоћи више од две године (са могућим $ 500к бонуса за трећу годину) до долази до репер може да открије колико је неутрална вашу мрежу. Када је порука спремна, она ће тражити никакве вештачке пригушења који је био постављен на место и проверите доказе за дигиталне цензуре. Није реч о томе када ране верзије да видите издање, али се надамо да је у питању пре него што ми треба да почну да плаћају додатно могућност преузимања не-ИСП одобрила садржај.

Наставити читање Гоогле даје Грузија Технологија 1 милион долара за изградњу репер за Отворите Интернет

Гоогле даје Грузија Технологија 1 милион долара за изградњу репер за Отворите Интернет првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 22 Апр 2011 11:44:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар