вторник, 22 март 2011 г.

Долби ® уводи лакши, јефтинији 3Д наочаре да се боље такмиче са РеалД и ИМАКС

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/22/dolby-introduces-lighter-cheaper-3d-glasses-to-better-compete-w/:
Долби ® је радио на томе да цене своје 3Д наочаре доле, јер доноси Инфинитец боје СХИФТ технологију за позоришта давне '07 и то не може чекати ЦинемаЦон 2011 идуће недеље пре објављивања нових модела види горе. Ово би требало да молимо оператери позоришта тако што јефтинија од оне старе - до $ 12 или мање по вишекратну употребу пар из $ 17 прошле године и 27,50 УСД годишње пре тога - и надамо се цинемагоерс тако што лакши, са новим вишеслојне оптички филма из 3М и редизајниран оквир за блокирање екстерних светлости. Ту је такође РФИД помоћи задржати их од напуштањем мовиехоусе, и тврди да може да стане више од 98 одсто на рецепт наочаре. До сада РеалД довео је тржиште са својим јефтинијим стаклима, више стилова и кућну ХДТВ-крос-компатибилност, док је ИМАКС је синоним (обично) са великим екранима, али ако почнете позоришта пролазе да уштеде у виду ниже цене карата бисмо могли изабрати из Долби екрана међу осталим 3Д позориште конкуренција следећи пут ћемо главе до позоришта.

Наставити читање Долби ® представља лакши, јефтинији 3Д наочаре да се боље такмиче са РеалД и ИМАКС

Долби ® уводи лакши, јефтинији 3Д наочаре да се боље такмиче са РеалД и ИМАКС првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 22 Апр 2011 06:46:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЦрунцхГеар | Соурце Долби ® | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар